Тема: Новости с Западной Украины! II

Ответить в теме
Страница 321 из 1130 ПерваяПервая ... 221 271 311 319 320 321 322 323 331 371 421 821 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 6,401 по 6,420 из 22594
  1. Вверх #6401
    Визитка Яроша
    Аватар для Реалист.
    Пол
    Мужской
    Сообщений
    21,537
    Репутация
    23871
    : Бандизація чи Бандерізація? Обирай!

    Мавпування Януковича у створенні путінської моделі поліцейської монопартійної держави в Україні досягло донецьких степів і увійшло в русло повного абсурду. "Вибухи" у Макіївці довели, що чоло у так званого президента країни та його оточення вужче навіть за межу розколу суспільства, до якої біло-синя команда вже довела Україну.

    Про існування терористичної загрози в Україні сьогодні говорити можуть хіба що міністр Могильов, який кілька днів тому всю країну лякав ймовірним кровопролиттям на День Соборності, та голова СБУ Хорошковський, для котрого терористичним актом є цілком законне, з огляду на нині діючий указ екс-президента Ющенка, знищення залізної примари Сталіна у Запоріжжі. "Бріоліновий" експерт виявився повним нікчемою у розробці спецоперацій і тепер, гадаю, матиме придуркуватий вигляд на килимі у Януковича, коли виправдовуватиметься за ляпи, яких припустився у реалізації "терористичного плану". Звісно, якщо сценарій операції не був написаний або схвалений самим Вітьком Єнакієвським незадовго до його турпоїздки до Японії.

    Україна – не Росія. Прописну істину, котру за часів свого пізнього президентства пізнав і з цієї радості оприлюднив усьому світові Кучма, схоже не під силу усвідомити Януковичу. Зрештою, навіть якби українське суспільство вірило в існування терористичної загрози, організувати кривавий переполох в країні, після якого всі добровільно погодяться на суттєве обмеження власних прав та свобод і встромлять голови у ярмо поліцейського режиму, окупаційна адміністрація Кремля, що вкорінилася на Банковій, не змогла б. Бо, копія завжди гірша за оригінал, учень знає менше за вчителя, а лакей ніколи не стане господарем.

    "Вибухи" у Макіївці стали ще одним з низки прикладів нікчемності та недолугості нинішньої влади. Невже хтось повірить у те, що справжні терористи переймаються діями керівництва країни, підкріплюючи своє невдоволення підривами тротилу у безлюдних місцях абсолютно рядового українського міста та вимогами 4 мільйонів 200 тисяч Євро? Що це за сума для терористів? А чому вона мала бути видана виключно 500-євровими купюрами? Розумію, що данєцкім пацанам, на кшталт Олександра Януковича, який вже на власний банк грошей назбирав, тримати в кишені банкноти меншого номіналу просто "западло" і на думку існування інших купюр просто не спадає, але ж терористи мають знати, що розрахуватися п'ятисотками будь-де в світі вкрай складно!

    Одним словом, правдоподібність макіївської історії викликає величезні сумніви у всіх, окрім, хіба що самих авторів сценарію узурпації влади в Україні. Власне, все що можна було узурпувати, донецькі вже узурпували. Тепер вони норовлять закрутити гайки незгодним та згасити запал у нескорених. І якщо перших, число яких приблизно дорівнює кількості міністрів та заступників у попередньому уряді Тимошенко можна прибити до стільців цілком правдоподібними, хоч іноді й дріб'язковими на тлі зловживань сьогодення, кримінальними справами, то з останніми не все так просто. Політичні переслідування українських націоналістів надзвичайно потужно дисонують з формальними ознаками правової демократичної держави, якими наче фіговим листям, перед Європою та США затуляються регіонали. Бо справи, які шиють янучари тим же представникам ВО "Свобода" у Запоріжжі не мають нічого спільного з законом та дійсністю. Репресії українських патріотів по факту знищення пам'ятника Сталіну без жодного доказу їхньої причетності до цієї справи – це свавілля влади, її спроби залякати суспільство, загнати його у глухий кут і змусити мовчати та покірно виконувати власні розпорядження. Подекуди такі дії виявляються ефективними. Як "орли могільова" наполохали, активіста ВО "Тризуб" Максима Кушніра під час затримання по цій справі, можна почути у програмі "Час: важливо", яка днями була на 5 каналі. Побувавши у пазурах нашої "справедливої" міліції, сердешний втратив бажання говорити з журналістами на будь-які, а не лише політичні теми. Хоч репресії команди Януковича у цій телепрограмі мій побратим Андрій Іллєнко і порівняв зі сталінськими, поки що за своєю масштабністю та масовістю, я гадаю, вони програють навіть путінським. Аби не відстати від російського взірця "демократії" регіонали нині гарячково шукають нових приводів для політичних переслідувань та арештів. Макіївські вибухи – невдала провокація влади у цьому напрямку, яка не виключає нових, ще більш масштабних та зухвалих, уже з людськими жертвами. З упевненістю заявляю, що головною мішенню Партії Регіонів у цих провокаціях сьогодні є Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Затаврувати нас тероризмом, нацизмом, фашизмом чи будь-яким іншим – измом, котрий тягне за собою кримінальну відповідальність і плин у небуття сьогодні основне завдання регіонального трикутника Пшонка-Хорошковський-Могільов. Націоналісти муляють око Янучарському режиму, бо є щирими у своєму ставленні до української мови, культури та історії, справжніми у повазі до наших героїв та символів, твердими та незламними у своїх переконаннях і політичних поглядах. Варто було бачити, як скреготіли зубами українофоби, реагуючи на виступ депутата Львівської обласної Ради від ВО "Свободи" Юрія Михальчишина, під час спільної сесії міської та обласної Рад 13 січня 2011 року.

    Вмить розтиражоване відео з виступом депутата-свободівця, зрештою привело до чергового конфузу, бо у обіцянках викинути з України "синьожопу банду" команда біло-синього регіонала Януковича угледіла погрози на власну адресу. На злодієві й шапка горить! Він та його команда лякають Україну Бандеризацією, натомість ми всі констатуємо факти бандизації, яка через владні коридори все ближче підкрадається до наших домівок. Світ не є чорно-білим, у ньому безліч напівтонів, але це сьогодні ніяк не стосується української політики. Бандера, з яким так оскаженіло у середині 20-го століття боролися польські шовіністи, нацисти та комуно-більшовицькі окупанти нині, на початку 21-го століття став подразником для кримінально-олігархічної зграї. Незламному українському символові – Бандері влада сьогодні протиставляє бандитські цінності і духовно-культурні московські кайдани, жити без яких звикло уже ціле покоління українців. Перед кожним з нас сьогодні є лише один вибір: між Бандерою – символом свободи і незалежності, та Бандитом – символом потворної злуки криміналу з окупаційним московським режимом. Обирай сам. Напередодні Дня злуки Сходу з Заходом, річниці 4 Універсалу, об'єднання ЗУНР та УНР в одну державу це як ніколи актуально.

    Ігор Мірошниченко
    Голова Сумської обласної організації ВО "Свобода"


  2. Вверх #6402
    User banned
    Пол
    Женский
    Возраст
    52
    Сообщений
    6,338
    Репутация
    5465
    Цитата Сообщение от Реалист. Посмотреть сообщение
    : Бандизація чи Бандерізація? Обирай!
    .......

    Ігор Мірошниченко
    Голова Сумської обласної організації ВО "Свобода"
    Думаю при любом раскладе лучше просто банда, чем стая бандитов с национальным уклоном.

  3. Вверх #6403
    User banned
    Пол
    Женский
    Адрес
    Одесса
    Сообщений
    12,783
    Репутация
    7084
    Цитата Сообщение от Реалист. Посмотреть сообщение
    : Бандизація чи Бандерізація? Обирай!

    "
    Очередное словоблудие...
    Да и выбора нет: "бандеризация" это и есть "бандизация" и наоборот.
    А судя по словесному поносу националистов, сомнений в том, кому выгодны эти события, нет.
    Националистам-нацистам и выгодны...
    Последний раз редактировалось Cetus; 23.01.2011 в 08:14.

  4. Вверх #6404
    User banned Аватар для BWolF
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Новороссия, украина Руси
    Сообщений
    11,665
    Репутация
    6746
    Цитата Сообщение от Реакция Посмотреть сообщение
    Думаю при любом раскладе лучше просто банда, чем стая бандитов с национальным уклоном.
    Особенно, если учесть, что почти нет бандитов, которые бы использовали тот арсенал, владеть которым учили бандеровцев натовские инструкторы.


    Грядёт очередной Drang nach Osten???
    Экс-депутат Львовского облсовета: Украина должна вернуть себе все этнические земли



    Украина должна стремиться к тому, чтобы вернуть себе все этнические земли. Такое мнение высказали участники львовского вече, сообщает Zaxid.net.
    "Говоря сегодня о Соборности, мы в основном говорим о единении Востока и Запада, но это - не совсем так, поэтому создатели Акта Соединения вкладывали в слово Соборность объединение всех украинских этнических земель в одном украинском государстве", - отметил в своем выступлении президент Благотворительного фонда Украина-Русь Ростислав Новоженец, напомнив, что в 1919 году территория Украины была на 60% больше, чем сегодня.

    "Мы потеряли Лемковщину, Надсянье, Холмщину, Подляшье, которое отошло к Польше, Берестейщину, Гомельщину, отошедшую Беларуси, Стародубщину, Восточную Слобожанщину, наконец, Кубань, которая 28 мая 1918 объединилась с Украиной ... Мы потеряли Приднестровье, Мараморощину, Южную Буковину, которая сегодня в Румынии. Поэтому у нас сегодня нет Соборности, но мы должны к этому стремиться", - отметил он.

    Мнение Ростислава Новоженца поддержал также присутствовавший на митинге лидер УНА-УНСО Юрий Шухевич, который в собственном выступлении сказал: "Правильно здесь было сказано: еще далеко не все этнические земли мы собрали вместе, тогда будет Соборность, когда мы соберем те украинские земли,которые еще есть за пределами Украины, но для того, чтобы это случилось, мы должны построить единство в наших сердцах ".

    Юрий Шухевич отметил, что украинцам не нужно жаловаться на "вождей", а самим преодолеть гордыню в собственных сердцах, которая приводит к раздору. "Тогда действительно мы получим Соборность - пока от Ужгорода, Львова до Луганска, а дальше действительно на всех украинских землях", - резюмировал он.

    Как сообщалось ранее, по случаю Дня Соборности в Львове была сформирована живая цепь от памятника Степану Бандере к памятнику Тарасу Шевченко, после чего у последнего состоялось вече с участием представителей политических партий и общественных организаций.

  5. Вверх #6405
    Живёт на форуме Аватар для Kinger
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса
    Сообщений
    3,452
    Репутация
    3941
    Экс-депутат Львовского облсовета: Украина должна вернуть себе все этнические земли..
    и как они собираются это сделать?
    с помощью мифической бандеровской армии или терактами, которые уже прогремели в Запорожье и Макеевке?

  6. Вверх #6406
    User banned Аватар для BWolF
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Новороссия, украина Руси
    Сообщений
    11,665
    Репутация
    6746
    Цитата Сообщение от Kinger Посмотреть сообщение
    и как они собираются это сделать?
    с помощью мифической бандеровской армии или терактами, которые уже прогремели в Запорожье и Макеевке?
    Подготовку проходят https://forumodua.com/showthread.php?t=162835&p=17531661&viewfull=1#post 17531661 и верят, что натовская подготовка им поможет победить всех и сразу.
    Так же и грузины собирались всех побеждать.

  7. Вверх #6407
    Постоялец форума Аватар для bayard
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Харьков
    Возраст
    52
    Сообщений
    1,294
    Репутация
    1044
    а Западная Украина это где?
    Суверенность и нация, начинаются с сильной, либеральной экономики...

  8. Вверх #6408
    Затейница

    Аватар для Olivi@
    Пол
    Женский
    Адрес
    Одеса
    Возраст
    58
    Сообщений
    73,147
    Репутация
    94649
    День Соборності – свято неврахованих помилок

    http://kolomyya.org/se/sites/pb/34266/

    ...
    Кидалася в вічі помітна відсутність над колонами мітингувальників державних синьо-жовтих прапорів на фоні безлічі партійних стягів. Певно, уроків з історії так ніхто і не виніс і для більшості учасників урочистостей День Соборності все ж залишився просто формальністю і ще одним приводом для піару для своїх політизованих структур.
    Автор: Сергій БІЛИЙ
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

  9. Вверх #6409
    User banned Аватар для BWolF
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Новороссия, украина Руси
    Сообщений
    11,665
    Репутация
    6746
    Среди интеллектуалов Западной Украины обсуждается идея создания собственного государства.

    Об этом в эфире телеканала «Интер» заявил Олег Хавич, депутат горсовета западноукраинского города Черновцы.

    «Это крайняя цель, до которой Западная Украина может прийти, если будет продолжаться сегодняшняя политика киевского режима. Которая, собственно, не меняется ни при одном президенте», – сказал он.

    «Виктор Федорович Янукович призывает не подрывать то, чего нет. Нет никакой такой соборности. Нет никакого национального единства. Поэтому говорить о том, что давайте мы будем беречь то, чего нет, –– возможно, это кому-то нужно и выгодно, прежде всего, центральной киевской власти. Это было выгодно и Кучме, который ввел День соборности, и Ющенко, который эту соборность видел в каким-то трипольским образом. Ну и нынешнему президенту», – подчеркнул Хавич.
    Вот так вот...

  10. Вверх #6410
    Не покидает форум Аватар для капитан
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса
    Сообщений
    55,095
    Репутация
    70154
    Цитата Сообщение от BWolF Посмотреть сообщение
    Вот так вот...

    Полностью согласен

  11. Вверх #6411
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса
    Возраст
    40
    Сообщений
    29,179
    Репутация
    6673
    У селі Поромова Іваничівського району у центрі села невідомі поставили бюст Леніна, який до цього років 15 валявся на господарському дворі місцевого колгоспу.
    Про це 22 січня повідомила газета Волинь нова.
    Бюст вождю світового пролетаріату поставили в центрі села, а йому на голову вдягнули автомобільну шину.
    Цей міні-пам’ятник після демонтажу років 15 пролежав на господарському дворі, зарослому бур’янами, колишнього колгоспу імені Ілліча.
    Зроблений з бетону, досі він був нікому не потрібен. І ось хтось не полінувався, погруддя вагою більше 300 кг доправити в центр села.
    Вже наступного дня поромівський сільський голова Леонід Завгородній запряг свого коника, поросив трьох дужих хлопців, щоб допомогли повантажити Леніна, й сховав його, як сам висловився, досить надійно. Але, як він каже, невдовзі знайде для нього гідне місце.
    Я смотрю им там делать нечего. С Лениным играются.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

  12. Вверх #6412
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса
    Возраст
    40
    Сообщений
    29,179
    Репутация
    6673
    Також урочисте покладання квітів відбулось у селі Лаврів. Заступник голови Луцької РДА Арсен Сидорчук розказав, як землі українські об’єднались у єдину соборну державу 22 січня 1919 року, коли керівники УНР та ЗУНР підписали Акт Злуки. «Це надзвичайно важливо для нас, для історії українського державотворення», - наголосив він.
    Оскільки квіти покладали до пам’ятника, який поставили односельчанам, що загинули у боях, Арсен Сидорчук звернувся до присутніх учнів зі словами: «Я буду вас просити, молоде покоління, щоб ви з повагою ставилися до цих речей тому, що тут ваші прадіди, діди, які все зробили, щоб ми сьогодні мали державу. А якою вона буде, це вже буде залежити від вас – вашого розуміння, бачення і бажання робити все, що є, краще за нас».
    Опісля покладання квітів гостей запросили на відкритий урок з десятим класом лаврівської сільської школи на тему «Задзвеніли срібні дзвони в Україні». Учні розповіли про передумови підписання Акту Злуки України та саму подію. Також їм продемонстрували короткі документальні відеоролики на цю тему.
    Урок підсумував Арсен Сидорчук. «Так, ми її втратили, ми втратили незалежність. Давайте будемо відвертими. Скажіть чесно, ми відчуваємо себе Українцями?», - звернувся він до учнів. Вони ж йому відповіли, що лише трішки.
    «Державу ствердити, задекларувати – це просто; атрибутику свою мати, герб, гімн, прапор – це просто. Проте важливо – виростити вас українцями, щоб ви цю державу творили», - наголосив чиновник.
    Ничего себе, госслужащий отрицает существование государства которому он служит. Но ученики вообще супер ответили.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

  13. Вверх #6413
    Затейница

    Аватар для Olivi@
    Пол
    Женский
    Адрес
    Одеса
    Возраст
    58
    Сообщений
    73,147
    Репутация
    94649
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Ничего себе, госслужащий отрицает существование государства которому он служит. Но ученики вообще супер ответили.
    Так, ми її втратили, ми втратили незалежність. Давайте будемо відвертими. Скажіть чесно, ми відчуваємо себе Українцями?
    У него с головой тяжелый случай.
    Конечно, откровенными надо быть с учениками, только непонятен переход до відчуттів себе українцями.
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

  14. Вверх #6414
    User banned
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Russian Empire
    Сообщений
    7,418
    Репутация
    5448
    Цитата Сообщение от BWolF Посмотреть сообщение
    Вот так вот...
    Да уж поскорей бы, до чего надоела эта братия!

  15. Вверх #6415
    User banned
    Пол
    Женский
    Возраст
    52
    Сообщений
    6,338
    Репутация
    5465
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Ничего себе, госслужащий отрицает существование государства которому он служит. Но ученики вообще супер ответили.
    Все нормально, о чем мы все время спорим - есть государство, нет государства, украинцы - не украинцы , а тут - устами младенца ... - даже в Луцке уже взрощенное на идеях украинского национализма поколение не ощущает себя украинцами. Хватит реанимировать давно почившие мифы.

  16. Вверх #6416
    User banned
    Пол
    Мужской
    Сообщений
    18,899
    Репутация
    10506

    Російських грошей у Львові не треба



    Воистину, когда коту нечего делать - он... ну, вы поняли...

  17. Вверх #6417
    User banned
    Пол
    Мужской
    Возраст
    50
    Сообщений
    10,889
    Репутация
    4092
    Украина должна стремиться к тому, чтобы вернуть себе все этнические земли. Такое мнение высказали участники львовского вече, сообщает Zaxid.net. "Говоря сегодня о Соборности, мы в основном говорим о единении Востока и Запада, но это - не совсем так, поэтому создатели Акта Соединения вкладывали в слово Соборность объединение всех украинских этнических земель в одном украинском государстве", - отметил в своем выступлении президент Благотворительного фонда Украина-Русь Ростислав Новоженец, напомнив, что в 1919 году территория Украины была на 60% больше, чем сегодня.
    История повторяется, ибо дураков не учит ничему.
    Нечто подобное наблюдалось в Польше незадолго до ее раздела.

  18. Вверх #6418
    User banned Аватар для BWolF
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса, Новороссия, украина Руси
    Сообщений
    11,665
    Репутация
    6746
    Во Львове задержали мужчину с бомбой

    Сотрудники милиции задержали на одной из улиц Львова 52-летнего ранее судимого мужчину, у которого при себе было самодельное взрывное устройство.

    Об этом сообщает главное управление Министерства внутренних дел во Львовской области, пишет "Сегодня".

    По данным милиции, изъятый 21 января предмет имел вид шара размером 5 на 9 сантиметров с прикрепленным к нему шнуром.

    По данным проведенной в научно-исследовательском экспертно-криминалистическом центре экспертизы, предмет является самодельным взрывным устройством.

    В его составе - огнепроводный шнур, детонирующий шнур, капсула-детонатор и поражающие элементы в виде шурупов и гвоздей.

    Напомним, 20 января в Макеевке (Донецкая область) произошло два взрыва: один из них - у центрального городского рынка, другой - у входа в здание государственного предприятия "Макеевуголь".

    СБУ возбудила дело по факту возможного теракта, ведется следствие.
    Силовики - молодцы!

  19. Вверх #6419
    Не покидает форум Аватар для капитан
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одесса
    Сообщений
    55,095
    Репутация
    70154
    Цитата Сообщение от BWolF Посмотреть сообщение
    Силовики - молодцы!

    Не местные не5 могли, мабуть москаль був!

  20. Вверх #6420
    Живёт на форуме Аватар для Alarmo
    Пол
    Мужской
    Адрес
    Одеса
    Возраст
    47
    Сообщений
    4,388
    Репутация
    3765
    Цитата Сообщение от капитан Посмотреть сообщение

    Не местные не5 могли, мабуть москаль був!
    пишуть: раніше судимий ... мабуть, з адміністрації президента ... ?
    Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я


Ответить в теме
Страница 321 из 1130 ПерваяПервая ... 221 271 311 319 320 321 322 323 331 371 421 821 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения